ΕΤΑΙΡΊΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ HARZONE, ΕΠΕ

ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠερίφραξη συνδέσεων αλυσίδων μετάλλων

Ευκολία περίφραξης συνδέσεων αλυσίδων μετάλλων της ανοικτής περίφραξης συνδέσεων αλυσίδων ύφανσης εγκαταστάσεων

Ευκολία περίφραξης συνδέσεων αλυσίδων μετάλλων της ανοικτής περίφραξης συνδέσεων αλυσίδων ύφανσης εγκαταστάσεων

Metal Chain link Fencing Ease of installation Open weave Chain Link Fencing

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HARZONE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με τη λεπτομερή διαταγή
Χρόνος παράδοσης: διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: Σύμφωνα με τη λεπτομερή διαταγή
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Σύνδεσμος μεταλλικής αλυσίδας Περιφράξεις Ευκολία εγκατάστασης Ανοίξτε την πλεξούδα της αλυσίδας

Η δημοτικότητα του φράκτη αλυσίδας συνδέσεων οφείλεται στο σχετικά χαμηλό κόστος και στην ευκολία εγκατάστασης. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι λόγω της ανοικτής ύφανσης, οι φράκτες αλυσίδας είναι διαφανείς και δεν αποκρύπτουν το φως του ήλιου από τις δύο πλευρές του φράκτη. Εάν επιθυμείται ένας ημι-αδιαφανής φράκτης, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εισαγωγή πτερυγίων στο πλέγμα.

Ένας φράκτης αλυσίδας είναι ένας φράχτης "υφασμένος" από γαλβανισμένο χαλύβδινο σύρμα σε διάταξη τύπου πλέγματος ή δικτυωτού τύπου που σχηματίζει μια σειρά από αλληλοσυνδεόμενα τετράγωνα. Αυτό το υφαντό πλέγμα αναφέρεται ως "ύφασμα" του φράχτη. Είναι ασφαλισμένο σε χαλύβδινους στύλους ενσωματωμένους στο έδαφος, που συχνά χρησιμοποιούνται για να περικλείουν σχολικές γωνιές, χώρους στάθμευσης, βιομηχανική ιδιοκτησία, γήπεδα τένις, γήπεδα μπέιζμπολ, ακόμη και κατοικίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σκυλιών, εκτροφείων και στυλό ζώων και χρησιμοποιείται συχνά ως προσωρινός φράκτης για την προστασία των εργοταξίων.
Το σύρμα ενός φράκτη αλυσίδας μπορεί να έρθει σε διάφορα μεγέθη ή πάχη. Όσο χαμηλότερο είναι ο αριθμός μετρητή, τόσο πιο παχύ είναι το σύρμα και τόσο πιο ακριβό είναι το φράχτη. Τα τυπικά μεγέθη είναι 11 gauge (λεπτό), 10 gauge (παχύτερο) και 9 gauge (παχύτερο ακίνητο).
Μια άλλη προδιαγραφή ενός φράκτη αλυσίδας είναι η διάμετρος του πλέγματος. Αυτή είναι η διαγώνια εσωτερική μέτρηση ενός από τα "τετράγωνα" που έχουν ληφθεί και στις δύο κατευθύνσεις. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος ματιών είναι 2 ίντσες (5 cm), που συνήθως χρησιμοποιούνται για καλώδιο 9 έως 11, αλλά χρησιμοποιούνται ελαφρώς μεγαλύτερα μάτια για παχύτερο σύρμα.
Εκτός από γυμνό γαλβανισμένο χάλυβα, φράχτες αλυσίδας συνδέσεων μπορούν επίσης να έρθουν με PVC επίστρωση βινυλίου που μοιάζει με καουτσούκ μανδύα. Αυτή η επίστρωση είναι θερμοσυγκολλημένη και συγκολλημένη, παρέχοντας ένα μόνιμο, ομαλό φινίρισμα που έρχεται σε πολλά χρώματα και προστατεύει το φράκτη από τη σκουριά. Τα επικαλυμμένα με βινύλιο υλικά περίφραξης είναι συνήθως 2 - 3 φορές πιο ακριβά από τα τυποποιημένα φράγματα αλυσίδας.

Στοιχεία επικοινωνίας
CHINA HARZONE INDUSTRY CORP.,LTD

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)